THY EuroLeague’de Anadolu Efes-Panathinaikos Mücadelesi Yaklaşıyor!

Anadolu Efes, Ergin Ataman'a karşı... 'Duygusal olacak'

Anadolu Efes, 12. hafta maçında eski koçu Ergin Ataman tarafından yönetilen Panathinaikos’u ağırlayacak. Mücadele, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak ve S Sport tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bu sezon 11 maça çıkan Anadolu Efes, 6 yenilgi ve 5 galibiyetle puan durumunda 14. sırada yer alıyor. Panathinaikos ise üst üste 4 maçlık galibiyet serisini Partizan’a karşı kaybederek 6 galibiyet ve 5 yenilgiyle 5. sıradadır.

Ergin Ataman, Panathinaikos’un başantrenörü olarak Anadolu Efes’e karşı ilk resmi maçında rakip olacak. Daha önce 3 farklı dönemde görev yapan Ataman, Efes’te toplamda 14 kupa kazanarak, 2’si EuroLeague şampiyonluğu olmak üzere büyük başarılar elde etmişti. Ataman, “Anadolu Efes’te güzel anılarım var. Ancak işler değişti ve profesyonellik vardır. Panathinaikos olarak galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Onca başarının ardından Efes’in salonunda rakip olarak çıkmak duygusal bir an olacak” şeklinde konuştu.

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can ise “Panathinaikos’un gücü ortada. Zorlu bir maç haftası bizi bekliyor. Uzun bir süredir sakatlık sorunları ile uğraşıyoruz. Ancak tüm bu zorluklara rağmen bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.