Galatasaray Tesislerindeki Hırsızlık Olayına İlişkin Dava Başladı

Abdulvahap Gazi Tanrıverdi: Galatasaray’dan her yıl 500 bin Euro’luk ürün çalınıyor

Galatasaray’da Tesislerdeki Hırsızlık Olaylarına İlişkin Davanın Detayları Ortaya Çıktı

Galatasaray Kulübü’nde yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak idari işler sorumlusu Ahmet Kör, akademi malzeme sorumlusu Gürsel Polat, çamaşırhane sorumlusu Turgut Uygun, masör Sedat Peker ve Buğra Fatih Ünsal hakkında hırsızlık suçlamasıyla dava açıldı. Bu dava, tesislerdeki ürün kaybının ortaya çıkmasıyla başlamıştı.

Konuya ilişkin bilgi veren Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, “Geçmişte futbolcularımız için forma bulmakta güçlük çektik. Fatih Terim tarafından korku dolu bir ortam yaratılmıştı ve bu durum Florya’ya zarar gelmemesi için korunuyordu. Her yıl Florya’dan 500 bin Euro değerinde ürün çalınıyor” ifadelerini kullandı.

Sponsor firmadan gelen ürünlerin planlanandan önce tükenmesi üzerine yapılan sayımda, 2 bin 443 parça ürünün kayıp olduğu belirlendi. Bu durum da hırsızlık olaylarının ortaya çıkmasına sebep oldu.

Davada, Ahmet Kör, Gürsel Polat, Turgut Uygun, Sedat Peker ve Buğra Fatih Ünsal hırsızlık suçundan yargılanacaklar. Savcılık, bu kişiler hakkında 17.5’şer yıl hapis cezası talep ediyor.

Galatasaray Kulübü’nün tesislerinde yaşanan bu hırsızlık olayları, camiada büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda. Davanın ilerleyen süreçte nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor.