Korkunç Olay: Çayırbağ’da Aile İçi Tartışma Sonucunda 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar'daki katliam! Eşini ve 3 yakınını öldürmüştü... Saklandığı barakada yakalandı

Çayırbağ beldesi Uğur Mahallesi’nde dün, ayrı yaşayan ve boşanma sürecinde olan Mert Muharrem Taşkın, eski eşi Hava Nur Şenol Taşkın’ın babaevine ziyaretine geldi. Ancak ziyaret sırasında çıkan tartışma, büyüdü ve diğer aile üyeleri de karıştı. Sonunda Taşkın, pompalı tüfekle bahçede bulunan Hava Nur Şenol Taşkın, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneannesi Emine Tanış’a 10 el ateş açarak kaçtı. Şok edici olayda, silahın hedefi olan 4 kişi ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, doktorların tüm çabalarına rağmen 4 kişi hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, 10 boş kartuş bulundu.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kaçan Mert Muharrem Taşkın, Kışlacık köyü yakınlarında saklandığı bir barakada yakalandı. Pompalı tüfeğin de olay yerinde ele geçirildiği belirtildi. Şüpheli gözaltına alındı ve işlemlerine devam ediliyor.

Ayrıca, çiftin çocuklarının velayet nedeniyle bir televizyon programına katıldığı ortaya çıktı.

Mert Muharrem Taşkın, saklandığı barakadan JASAT görevlileri eşliğinde çıkarıldı. İfadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Hava Nur Şenol Taşkın, annesi Cemile Şenol, babası Adem Şenol ve anneannesi Emine Tanış’ın cenazeleri ise bugün öğle vakti, Çayırbağ beldesindeki mezarlıkta defnedilecek. Ayrıca, Taşkın çiftinin 3 yaşındaki oğulları devlet korumasına alındı.