“Bakırköy’de Ambulans Takibi Sonucu Trafik Kazası Olayı Meydana Geldi”

Bahçelievler'de ambulansın peşine takıldı! Kovalamaca polis merkezinde bitti

Adnan Kahveci Bulvarı ve Dr. Tevfik Sağlam Caddesi üzerinde meydana gelen bir olayda, bir ambulans takip edildi. Saat 23.30 sıralarında gerçekleşen olayda, M.T. tarafından kullanılan resmi 112 ambulansı hasta taşırken, H.K. yönetimindeki bir araç tarafından takibe alındı. Bu kovalamacada, şoförler arasında sözlü bir tartışma yaşandı ve H.K., ambulansa çarparak maddi hasarlı bir trafik kazasına neden oldu.

Kaza sonrasında M.T., ambulansı durdurmadan hastane yerine polis merkezine sürdü. H.K. ise ambulansın nereye gittiğini fark etmeyerek takibini sürdürdü. Ambulansla polis merkezinin önüne gelen M.T., polis ekiplerinden yardım istedi. Takip eden aracı durduran polisler, H.K.’yi işlem yapmak için polis merkezine götürdü.

Polis merkezine çağrılan trafik ekipleri, H.K.’nin alkollü olduğunu belirlemek için alkol kontrolü yaptı. Sonuçlar, H.K.’nin kanında 2.10 promil alkollü olduğunu gösterdi. Olayın ardından, şahısların ifadeleri alındı ve H.K. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Savcılığın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.