“Jandarma Operasyonlarıyla Teröristlerin Mağara ve Sığınakları Yok Ediliyor”

Terör örgütüne ağır darbe! Bakan Yerlikaya paylaştı: 58 mağara, sığınak ve depo imha edildi

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımında, Teröristlerin mağara ve sığınaklarını birer birer yıkmaya devam ediyoruz. Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 139 tim ve 1812 Jandarma Personelinin katılımı ile gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-35” Operasyonlarında 58 barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda, ANTİ-TANK, ROKETATAR ve LAV SİLAHI gibi birçok silah ele geçirildi.

Bu operasyonlar Kürtün, Dörtyol, Belen, Payas, Baykan, Şırnak-Merkez, Gabar, Silopi, Çukurca, Dicle, Ovacık, Bestler-Dereler, Silvan, Ergani, Elbistan, Savur, Betüşşebap ve Gercüş kırsalında gerçekleştirildi. Operasyonlar sonucunda, patlayıcı maddeler, piyade tüfekleri, mühimmat ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Terör örgütüne ait olan mağara ve sığınaklar, güvenlik güçleri tarafından tespit edilip imha edildi. “KAHRAMANLAR-35” operasyonları ile yapılan bu başarılı mücadeleyi gerçekleştiren Kahraman Jandarmalarımızı tebrik ediyoruz. Halkımızın dua ve desteği de sizinle. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kesintisiz bir şekilde devam edecek.