Süper Loto: İşte Oynamak İçin Bilmeniz Gerekenler ve Çekilişlerin Şeffaf Yayını!

Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Süper Loto, haftanın üç günü olan Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21.30’da yapılan çekilişlerle gerçekleştiriliyor. Çekiliş sonuçlarını öğrenmek için tıklayabilirsiniz.

Süper Loto oynamanın kuralları şu şekildedir: Oyun, 1 ile 60 arasındaki sayılardan 6 tanesinin doğru tahmin edilmesine dayanmaktadır. Doğru tahmin edilen sayılar arttıkça, farklı miktarlarda ikramiye kazanılmaktadır. Kazanma oranı, oynanan kolon sayısı ve doğru tahmin edilen numara adedine göre değişmektedir. Oyuncular, kolonları kendileri doldurabilecekleri gibi sayıları bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” seçeneğiyle rastgele sayılar seçtirebilirler. Süper Loto, 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği bir oyundur ve her kolonun fiyatı 3 TL’dir. Oyunun kurallarıyla ilgili detaylı bilgilere https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşabilirsiniz.

Tüm çekilişler, Şisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen ve son teknoloji ile oluşturulan teknik altyapıyla canlı olarak yayınlanmaktadır. Çekilişler, “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standartlarına ve kurallarına göre organize edilmekte olup en önemli öncelik şeffaflığa verilmektedir. Dünya Piyango Birliği tarafından sertifikalı ve son teknoloji ürünü olan yeni çekiliş makinelerinin kullanıldığı ŞANS MERKEZİ adı verilen stüdyoda gerçekleştirilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanmakta ve isteyen herkes çekilişe katılma imkanına sahip olmaktadır.