Pençe-Kilit Harekatında Şehit Olan 4 Kahraman Askerin Yürek Burkan Anları Ortaya Çıktı

Bir fotoğrafta dört şehit... Yürek yakan detay ortaya çıktı

Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit Harekatı’nda, geçtiğimiz cumartesi günü sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerle meydana gelen çatışmada şehit olan cesur askerler, tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğarken, olayla ilgili dokunaklı detaylar da gün yüzüne çıkıyor.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşmeden önceki anlarına dair sosyal medya paylaşımları, kalpleri dağlıyor. 22 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda hayatını kaybeden 6 askerden 4’ünün bulunduğu bir fotoğraf ortaya çıktı. Instagram hesabında paylaşılan bu yemek fotoğrafı büyük bir üzüntüye neden oldu.

Fotoğrafta, şehitlerimiz Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın aynı masada birlikte yemek yedikleri görülüyor. Fotoğrafın yakın bir zamanda çekildiği anlaşılıyor.

Gönderiyi “Bir fotoğraf 4 şehit” notuyla paylaşılan bu yemek fotoğrafında aynı zamanda, “Ey Türk çocuğu, senin ve vatanın için canını feda eden kahraman şehitlerini asla unutma” mesajı da yer alıyor.