Esenyurt’ta Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Kırmızı ışıkta geçti, faciaya neden oldu: 2 ölü, 2 yaralı

Esenyurt Atatürk Mahallesi Avrupa Otoyolu Hadımköy Bağlantı Yolu’nda meydana gelen kazada, saat 03.00 sıralarında yaşanan olayde aynı konu değiştiğinde dokunmadan, tırnak içindeki ifadeleri aynen kullanarak, orijinal haber metnini SEO kurallarına uygun hale getirdim ve aşağıdaki şekilde yeniden yazdım:

Kaza, Hadımköy Gişeleri yönünde ilerleyen 34 GEM 38 plakalı bir cipin kırmızı ışıkta durmayarak karşı şeride geçen İSTAÇ’a ait 34 08 11034 plakalı mekanik süpürme aracına yan çarpmasıyla, saat 03.00 sıralarında Esenyurt Atatürk Mahallesi Avrupa Otoyolu Hadımköy Bağlantı Yolu’nda meydana geldi. Kaza sonucunda mekanik süpürme aracının kupası düşerken, cipte bulunan 2 kişi ise sıkıştı.

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, ihbarın ardından hızla harekete geçti. Polis ekipleri, güvenlik önlemi olarak şerit çekti ve olay mahallinde inceleme yapmaya başladı. İtfaiye ekipleri, sıkışan 2 kişiye müdahale ederken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Acil servis ekibi tarafından yapılan müdahalenin ardından yaralılar, ambulansla hastaneye sevk edildi.

Feci kaza sonucunda cipte bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, İSTAÇ şoförü ve bir diğer cip yolcu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, cipte bulunan 3 kişinin üzerinden kimlik çıkmadığını belirledi. İSTAÇ şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu, kurtulan diğer kişinin ise ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası, çekici yardımıyla hasarlı araçlar olay yerinden kaldırıldı ve belediye ekipleri yol temizliği için çalışmalara başladı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni ise ambulans yardımı ile Adli Tıp Kurumu Morguna sevk edildi. Polis ekipleri ise kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlattı.