Sultangazi’de Silahlı Çatışma: İki Grup Arasında Gerçekleşen Olayda 2 Kişi Yaralandı

İki grubun çatışmasında yaralanmıştı... 15 yaşındaki Büşra'dan acı haber

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü saat 15.00 sıralarında gerçekleşen bir olay, büyük bir gerginlik ve korkuya sebep oldu. İki farklı gruptan oluşan kişiler, otomobilleriyle sürüş halindeyken uzun namlulu silahlarla birbirlerine ateş açtı. Sokak sokak süren çatışmada şüpheliler, araçlarını bırakarak kaçmaya çalıştı. Bu karmaşa ve panik ortamında maalesef 2 kişi yaralandı ve derhal hastaneye kaldırıldı. İncelemeler sırasında polis, yapılan aramalarda kalaşnikof ve tabanca gibi tehlikeli silahları ele geçirdi.
Şüphelilerin ateşlediği kurşunlar ise 2 eve, cami çay ocağına ve park halindeki araçlara zarar verdi. Görüntülerde ise hızla sokaktan geçerken silah sesini duyan insanların, camiye kaçarak korunmaya çalıştığı net bir şekilde görülebiliyor.
Üzücü bir haber ise, çatışma sırasında yoldan geçmekte olan 15 yaşındaki Büşra Polat’ın kurşun yarası alarak ağır şekilde yaralanmasıydı. Hemen hastaneye kaldırılan Polat, maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olaya karışan şüphelileri yakalamak için yoğun bir çalışma içerisinde bulunmaktadır. Özellikle bu tarz şiddet olaylarının önüne geçmek ve toplumun huzurunu korumak adına sürekli bir çaba harcanmaktadır.