Ulm’da Korkunç Cinayet: Kıskançlık Krizine Giren Genç, Kız Arkadaşını Öldürdü

Çağla’yı Almanya’da sevgilisi öldürdü

Baden-Württemberg eyaletine bağlı olan Ulm’un Wiblingen kasabasında, 27 Aralık 2023 tarihinde gece yarısından kısa bir süre önce yaşanan olayda, iddiaya göre 15 yaşındaki Manuel isimli genç bir kızı öldürdüğünü polise telefonla bildirdi. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde Çağla Çakır’ın (15) cesedini bir ormanlık alanda buldu. Çağla Çakır olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hayata döndürüldü ve hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen 4 gün boyunca süren tedavisi sonucunda hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüpheli Manuel’i olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Manuel isimli şüpheli, kız arkadaşı Çağla Çakır’ın başka bir erkekle görüştüğü şüphesiyle kıskançlık krizine girdiğini ifade etti. Bu nedenle kız arkadaşını boğarak öldürdüğü düşünülüyor. Öte yandan, Bild gazetesinin haberine göre, şüpheli Manuel’in babasının da geçen yıl Paskalya tatilinde 7 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Sırp asıllı baba, “Din üzerinde yoğun araştırmalar yaptım. Tanrı için çocuğumu kurban vermem gerektiğini anladım” şeklinde ifade verdi.

Ulm Eyalet Mahkemesi, babanın akıl sağlığının yerinde olmadığı gerekçesiyle suçsuz buldu ve ömür boyu akıl hastanesinde kalmasına karar verildiği belirtildi. Çağla Çakır’ın cenazesi, Ulm DİTİB camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.