“Sultanbeyli’deki Yangında 3 İşçi Hayatını Kaybetti, 2 İşçi Yaralandı: İstanbul Valiliği Açıklama Yaptı”

Konteynerde yangın faciası! 3 işçi hayatını kaybetti, 2 yaralı

Sultanbeyli ilçesinde faaliyet gösteren bir çelik yapı malzemeleri üreticisi iş yerinin yanındaki konteynerde meydana gelen yangın, 3 kişinin hayatını kaybetmesine ve 2 kişinin de ciddi şekilde yaralanmasına neden oldu. İstanbul Valiliği, konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, “15 Ocak 2024 tarihinde Sultanbeyli ilçesi Mimarsinan Mahallesi Sarayburnu Sokak’ta bulunan özel bir firmaya ait konteynerde sabaha karşı çıkan yangın sonucunda 3 işçi hayatını kaybetmiştir. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınmış olup, 1’i ağır 2 işçi ise yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Olayın çıkış nedeniyle ilgili inceleme devam etmekte olup, soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Yangın sonucu yaşanan can kayıpları ve yaralanmalar üzerine olayla ilgili detaylı araştırmalar sürdürülüyor. Yetkililer, bu üzücü olayın yaşanmasına sebep olan faktörleri belirlemek ve gerekli önlemleri almak için çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili gelişmeler açıklandıkça kamuoyu bilgilendirilecektir.