“BEDAŞ İstanbul’da Elektrik Hizmetlerini Gece Gündüz Sürdürüyor”

BEDAŞ çalışma saatleri 2024 - BEDAŞ kaçta kapanıyor/kaçta açılıyor?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş., kısaltmasıyla BEDAŞ olarak bilinir ve İstanbul ve çevresinde elektrik enerjisi sağlama hizmetini 50 yıldır sürdürmektedir. 2013 yılında gerçekleşen özelleştirme sürecinden sonra BEDAŞ, elektrik ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermeye başlamıştır.

BEDAŞ’ın çalışma saatleri hafta içi sabah saat 08:00 ile akşam saat 17:00 arasındadır. Öğle tatili için ise saat 12:30 ile 13:30 arasında dikkatli olunmalıdır. Öğlen molası 13:30’da sona erer ve çalışmalar devam eder.

Hafta sonları ise BEDAŞ kapalıdır. Ancak aboneler arıza, aydınlatma ve diğer teknik işlemler için Müşteri Operasyon ve Destek Merkezleri, BEDAŞ 186 mobil uygulaması, www.bedas.com.tr resmi internet adresi, @BEDASDestek Twitter hesabı ve ALO 186 çağrı merkezi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Resmi ve dini bayramlarda da BEDAŞ kapalıdır. ALO 186 numarasını arayarak, BEDAŞ hakkında bilgi alabilir, soru ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca 444 62 55 numarasından da doğrudan bilgi alabilirsiniz. Abonelik işlemleri için BEDAŞ PERPA şubesine gitmeniz gerekmektedir. Bu şubede tüm abonelikler ve iptal işlemleri yapılmaktadır.

Bedaş Genel Müdürlüğü hafta içi 08.30 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezi ise 7/24 açıktır.

BEDAŞ, İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki birçok semtin kesintisiz elektrik ihtiyacını karşılamada yardımcı olmaktadır. Özellikle İstanbul ve çevresinde elektrik işlemleri, abonelikler ve kesintiler gibi durumlar için BEDAŞ’a başvurmak gerekmektedir. İlgili taleplerinize başvururken çalışma saatlerine de dikkat etmeniz önemlidir.