Gediz Elektrik Şubelerinin Çalışma Saatleri ve Günleri Hakkında Bilgiler

Gediz Elektrik çalışma saatleri 2024 - Gediz Elektrik saat kaçta kapanıyor/açılıyor?

Manisa ve İzmir şehirlerinde büyük bir hizmet ağına sahip olan Gediz Elektrik, elektrik dağıtımı konusunda öncü firmalardan biridir. Şirketin kurulduğu günden bugüne kadar sürekli büyüme göstermesi, onu sektörde önemli bir konuma getirmiştir. Gediz Elektrik şubelerinin çalışma saatleri ve günleri hakkında bilgi sahibi olmak, vatandaşlar için oldukça faydalı olacaktır.

Gediz Elektrik şubelerinde abonelik açma, fatura sorgulama, abonelik iptali, fatura ödeme, arıza bildirimi ve abonelik taşıma gibi birçok işlem gerçekleştirilebilmektedir. Şubeler hafta içi her gün sabah saat 08.00’de hizmet vermeye başlamaktadır ve akşam saat 18.00’de kapanmaktadır. Ayrıca Gediz Elektrik vezne hizmetleri saat 17.00’de kapanmaktadır. Öğle arası ise saat 12.00 ile 13.00 arasında verilmektedir.

Gediz Elektrik şubeleri, dini bayramlar (Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı) ile resmi tatil günlerinde hizmet vermemektedir. Bu tatil günleri şunlardır: 29 Ekim, 1 Mayıs, 1 Ocak, 23 Nisan, 19 Mayıs, 15 Temmuz ve 30 Ağustos. İletişim kurarak her türlü soru hakkında bilgi almak ve işlemler yapmak mümkündür.

Hafta içi hariç kalan diğer günlerde şubeler yalnızca hafta içi çalışmaktadır. Gediz Elektrik ile iletişime geçmek için 186 numaralı telefondan bilgi almak mümkündür. Gediz Elektrik, müşterilere çalışma saatleri ve günleri içinde hizmet sunmaktadır.