Süper Loto’nun Yeni Haftalık Çekiliş Programı ve Oyun Kuralları

Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Süper Loto Çekilişleri Artık Haftanın 3 Günü!

Süper Loto, artık Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21.30’da çekiliyor. Oyunseverler, çekiliş sonuçlarını öğrenmek için buraya tıklayabilirler.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

“1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor.” Kazanma oranı, oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişmektedir. Oyunseverler, kolonları kendileri doldurabilecekleri gibi aynı zamanda sayıları bayiye söyleyerek ya da “Sen Seç” seçeneği ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabilmektedirler. Oyunun kurallarıyla ilgili daha fazla bilgiye bu adresten ulaşabilirsiniz.

Tüm Çekilişler Canlı Yayınlanıyor!

Şisal Şans, son teknolojiyi kullanarak oluşturduğu teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişleri canlı olarak yayınlamaya devam etmektedir. Tüm çekiliş süreçleri, “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standartları ve kurallarına uygun şekilde organize edilmekte olup en büyük önem şeffaflığa verilmektedir. Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanmaktadır ve dileyen herkes çekilişlere katılabilmektedir.