Sitede Yöneticiye Yönelik Gerçekleşen Kar Maskeli Saldırı

Site yöneticisine eski yöneticilerden bıçaklı saldırı! 4 ay önce de kocasını bıçaklamışlar

Sitede Yöneticiye Yönelik Saldırı: Kar Maskeli Üç Kişi Tarafından Bıçaklandı

11 Mart Pazartesi sabahı Şehitkamil ilçesi Kuzeyşehir Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, site yöneticisi Gülşen Hasgül, saldırıya uğradı. Kar maskeli üç kişi tarafından zorla içeriye alınan Hasgül, ofisinin dağıtılmasının ardından sitenin karar defterini talep etti. Ancak defterin kendisinde olmadığını belirten Hasgül, saldırganlar tarafından bıçaklandı. Ağır yaralı durumda olan Hasgül, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ve tedavi altına alındı. Eşinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın tanığı olan eşi Mehmet Hasgül, saldırganların eski site yöneticileri olduğunu iddia ederek, daha önce benzer bir saldırıya maruz kaldıklarını belirtti. Hasgül, “Hastaneye geldiğimde eşimin bıçaklandığını gördüm. Eşime olayın nasıl olduğunu sordum. Eşim, ‘Büroyu üç tane kar maskeli adam bastı. 2’si içeriye girdi diğeri kapıda bekledi. Büroyu dağıttılar. Karar defterini almak istediler. Ben de karar defterinin yanımda olmadığını söyledim. Bulamayınca da beni bıçaklayıp gittiler’ dedi. Bunu yapanın S.Ü. olduğuna eminim. Eşim şu an gözlem altında. Sonuçların çıkmasını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Gülşen Hasgül, daha önce de evinin önünde eski site yönetim müdürü M.S.S. tarafından bıçaklandığını iddia etti. Bu durum hakkında suç duyurusunda bulunan Hasgül, ailesiyle birlikte tehdit edildiğini ve mahkemeye başvurduklarını belirtti. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırının nedeni ve faillerin kimliği henüz netlik kazanmadı.