Otostopçu Hayatını Kaybetti, Sürücü Yaralandı

Feci kazada kahreden detay! Otostop çekerek bindiği TIR'da hayatını kaybetti

Bir Otostopçu Hayatını Kaybetti, Sürücü Yaralandı

Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde Diyarbakır-Siverek kara yolu 60. kilometresinde Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine giden 42 V 2009 plakalı palet yüklü tır, arıza yapan yol kenarındaki plakası öğrenilemeyen parke taşı yüklü tıra arkadan çarptı.

Kaza sonucunda 42 V 2009 plakalı tır içerisinde bulunan ve otostop çektiği belirlenen bir şahıs hayatını kaybederken, sürücü ise yaralandı. Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, otostop yapan kişinin cansız bedeni morga gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bahçelievler’de İYİ Partili Milletvekili Ahmet Çelik Kardeşi Tarafından Bıçaklandı

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Yeniçağ Gazetesi’nin sahibi ve İYİ Parti 27. dönem milletvekili Ahmet Çelik, Bahçelievler’deki ofisinde kardeşi Kemal Çelik ile bir tartışma yaşadı.

Tartışma sırasında Kemal Çelik, 67 yaşındaki ağabeyi Ahmet Çelik’i göğsünden bıçakladı. Ahmet Çelik Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olay sonrasında Çelik, polise verdiği ifadesinde, “kendisini öz kardeşi Kemal Çelik’in bıçakladığını” belirtti.

Polis ekipleri, Ahmet Çelik’in ifadesi doğrultusunda şüpheli kardeşi yakalamak için çalışmaya başladı. Şüpheli Kemal Çelik, evinde gözaltına alındı. Bıçağın da ele geçirildiği olayda, şüphelinin alkollü olduğu ve bileğinde kesik olduğu bildirildi.

Olay yerindeki polis ekipleri, 3 kişiyi ifadelerini almak üzere emniyete götürdü.

AHMET ÇELİK KİMDİR?

Ahmet Çelik, 1 Temmuz 1957 doğumlu Türk iş insanı, siyasetçi ve TBMM 27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekilidir. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm Bölümü mezunudur. İş yaşamında basın ve tekstil sektörlerinde yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır.

Ahmet Çelik aynı zamanda Karagümrük Kulübü Federasyonunda İkinci Başkanlık görevinde bulunmuş ve İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer almaktadır. Orta derecede İngilizce bilen Çelik, evli ve 2 çocuk babasıdır.