Adnan Oktar’ın Cezaevindeki Yapılanması Deşifre Edildi

Adnan Oktar'ın cezaevi günlerinin perde arkası ortaya çıktı 'Kadın avukatlara 'Prenseslerim' diyor'

Adnan Oktar’ın Cezaevindeki Yapılanması Deşifre Edildi

Erzurum’dan Van’a sürgün yediği cezaevinde dahi rahat durmayan Adnan Oktar’a dair çarpıcı iddialar gün yüzüne çıktı. Oktar’ın Erzurum cezaevinde örgütsel faaliyetler kapsamında çok sayıda avukat ile görüştüğü iddiaları gündemi sarsmıştı.

CNN TÜRK Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik, Oktar’ın cezaevinde görüşmeler yaptığı avukatlardan birini bulup konuştu. Avukat, “Ben genç avukattım ilk görüşmeye başladığım zaman. O an için benim ilgimi çekti en azından bir seferlik de olsa görüşmek istedim. Instagram üzerinden, o sayfalar üzerinden iletişim kurdum ve o şekilde beni programlarına dahil ettiler bir görüşe gittim daha sonrası zaten kendisinin davetleriyle oldu, kendi tekrar görüşmek istedi” şeklinde konuştu.

Genç avukatlar arasında adı geçen Oktar’ın, kadın avukatlara hitaben “Prenseslerim, kraliçelerim” dediği ve “Bir mini etekten, göreceği bacaktan, göğüs dekoltesinden zaten memnun oluyor” şeklinde konuştuğu ortaya çıktı.

Oktar’ın, Erzurum cezaevinde yaklaşık 1 ay içerisinde 21 kadın avukatla yüzlerce kez görüştüğü belirlendi. Avukatlarla iletişiminde kameraların olup olmadığının tartışıldığı görüşmelerde Oktar’ın, gardiyanların kameralı odalara girmesine izin vermediği ve “Kamera açılmayacak” dediği ifade edildi.

Konuşan bir avukat, “Ben görüşmelerimizin sayısını bilmiyorum, sayısı çoktur. 2 seneye yakın en azından ayda 1 kez görüştüm. Kadın olmadığım için seyrek görüştü. Erkeklerle, kadınları kamufle ediyor, ‘Ben erkek avukat da çağırıyorum’ şeklinde gösteriyor. Kendisinin umudu tükenmemiş, planlamaları kısa bir ceza yatan mahkum edasında. Öyle hayaller kuruyor” şeklinde konuştu.