Muratpaşa’da Yaşanan Yangın Apartmanı Kül Etti

3 aylık Meva hayatını kaybetmişti... Kâbusun yaşandığı ev 2 gün sonra tekrar yandı

Yangın Muratpaşa ilçesinde Apartmanı Kül Etti

Saat 08.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi’ndeki 4 katlı apartmanın son katında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. İki gün önce aynı evde meydana gelen yangında yaşanan faciadan sonra, duman ve alevlerin yükseldiğini görenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler kısa sürede evde müdahalede bulundu ve dairedeki yangını kontrol altına aldı.

Yangın sırasında binadaki diğer dairelerde oturanlar, panikle sokağa çıkarken, itfaiye ekibi yangına müdahale ederek evdeki yangını kısa sürede söndürdü. Neyse ki evde kimsenin olmaması, olası bir faciayı önledi. Yangının çıkış sebebi ile ilgili ise inceleme başlatıldı.

Yangın sırasında evde bulunan üç kediyi kurtaran İbrahim Çap, “Duman bizim eve kadar girmiş. Gelmeseydik belki onlar da hayatını kaybedecekti. Çok korktukları belli oluyor. Bu ev 2 gün önce de yanmıştı. Komşularımızın ilk çocuklarıydı. Çok üzüldük ve yıprandık. Keşke mala gelseydi de cana gelmeseydi, ama elden bir şey gelmiyor” şeklinde konuştu.

Yangının yaşandığı binada oturan Ceren Gündüz ise, “3 aylık bir bebek öldü 2 gün önce, bina olarak kaybımız büyük. Yine aynı dairede yangın çıktı. Daire boştu sanırım. Endişe ve korkuyla kendimizi dışarı attık” dedi.