“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tokat Ziyareti ve Tokatlılara Mesajları”

AK Parti Tokat mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talimat Kandil'den uygulama İstanbul'dan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tokat Halkına Mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokatlılara hitaben yaptığı konuşmada, “Sevgili Tokatlılar, kıymetli hanımefendiler, gençler, kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi. Erdoğan, konuşmasında vefatının 15. yılında merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak, “Sarsılmaz duruşu ile onu hatırlayacağız. Allah mekanını cennet eylesin” şeklinde konuştu. Tokat’ın tarihi ve önemine vurgu yapan Erdoğan, şehrin önemli bir role sahip olduğunu belirtti.

Erdoğan’ın sözlerine göre, Tokat demokrasi yolculuğunda önemli bir destek veren bir şehir olmuştur. Erdoğan, “Tokatlı kardeşlerim bir kez daha vesayet heveslilerine, terör şakşakçılarına derslerini vermiştir. 31 Mart’ta Tokat milli irade bayrağını en yükseğe dikerek kendine yakışanı yapacaktır” dedi. Erdoğan, Türkiye’nin iç ve dış politikadaki güçlü duruşuna vurgu yaparak, “Mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye’dir” şeklinde konuştu.

Erdoğan, Tokat’a yapılan kamu yatırımlarına da değinerek, “Son 21 yılda Tokat’a 93 milyarı aşkın kamu yatırımı yaptık” ifadelerini kullandı. Erdoğan, emeklilerin yaşadığı sıkıntılara da değinerek, “Bir defaya mahsus 5 bin lira ödenmesinden yüzde 50 maaş zammına, banka promosyonuna kadar elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Erdoğan, Türkiye’nin istikrar ve büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğine olan inancını da dile getirdi.