Serik’te Yaşanan Trafik Kazası Ağır Sonuçlar Doğurdu

Antalya'da feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti

Kaza, Serik’te Faciaya Neden Oldu

Serik ilçesi D 400 karayolu, Belkıs Kavşağı’nda bu gece saat 00.10 sıralarında meydana gelen kaza, büyük bir üzüntüye neden oldu. Serik istikametine giden Mehmet Deniz’in kullandığı 07 YEH 18 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı yöne geçip Manavgat istikametine giden Adem Yağız’ın kullandığı 32 AAU 140 plakalı Dacia marka cipe çarptı. Yağız’ın kullandığı araca ise arkadan gelen F.K.’nin kullandığı 07 L 0080 plakalı Mitsubishi marka kamyonet çarptı.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, acı olayın detaylarını ortaya çıkardı. Yapılan inceleme sonucu, kazada Mehmet Deniz (25) ve yolcu Osman Tunç ile Adem Yağız’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ölenlerin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğuldu. Polis ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilen yakınlar, acılı bir şekilde kayıplarını son kez görmek üzere hastane morguna yönlendirildi.

Olay sonrası başlatılan inceleme devam ediyor ve hayatını kaybeden Mehmet Deniz, Osman Tunç ve Adem Yağız için adalet arayışı sürüyor.