Fatih Malta Çarşısı’nda Telefon Kılıfı Kavgası

Fatih'te telefon kılıfı kavgasında yeni görüntüler... İş yeri çalışanı tutuklandı

Fatih Malta Çarşısı’nda Telefon Kılıfı Kavgası:

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Malta Çarşısı’nda, geçtiğimiz Salı günü yaşanan olayda, bir kadın müşteri ile cep telefonu kılıfı satan esnaf arasında kavga çıktı.

Olayın detaylarına göre, kadın ilk olarak 450 lira olan iki kılıfın fiyatını ödemek istemedi ve 300 lira vererek kılıfları aldı. Ertesi gün bir kılıfı iade etmek isteyen kadın ile esnaf arasında iade ücreti konusunda anlaşmazlık çıktı ve tartışma başladı.

Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Esnafın, iade edilen kılıf için 100 lira vermesine rağmen kadın 50 lira daha talep etti. Bu durum üzerine taraflar arasında itişmeler yaşandı ve kavgaya dönüştü.

Olay sırasında, esnafın akrabası olduğu iddia edilen bir kişi de kavgaya dahil oldu. Kadına vuran bu kişiye, kadını bekleyen bir erkek tepki gösterdi ve kavga daha da büyüdü.

Kavganın devam ettiği sırada kadın yere düştü ve esnaf tarafından sürüklenmeye çalışıldı. Ancak çevredeki vatandaşların müdahalesi ile kadın kalkarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayın duyulmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek, kadına vuran kişi olan esnafın yakalanmasını sağladı. Şüpheli tutuklanırken, iş yerine de mühür vuruldu.

Kavga sırasında yaşanan olayların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, kadının iade ücreti konusundaki talepleri ve esnafın tepkileri net bir şekilde görülebilmektedir.