AK Parti’li Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Hazırlıklarını Anlattı

AK Parti’li Yavuz, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik hazırlıklar hakkında önemli bilgiler verdi.

Yavuz, Türkiye genelindeki seçmen sayısının 61 milyon 441 bin 880 olduğunu vurgulayarak, herkesin oy kullanmak için kendi sandığına gitmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, seçim gününün ve sonuçlarının önemine dikkat çeken Yavuz, “Toplam Türkiye’de kurulacak sandık sayısı 259 bin 903. Seçim günü çok önemli. Seçim günü akşamı da önemli.” şeklinde konuştu.

Yavuz, seçim sonuçlarının hızlı bir şekilde alınacağını belirterek, “Herhangi bir manipülasyon olmasın diye açıklamaları hızlıca girmek istiyoruz. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız.” dedi.

Partinin saha çalışmaları hakkında da bilgi veren Yavuz, “1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiği sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz. Bu işi sağlıklı yürütebilmek için 2 milyon aktif teşkilat üyesinin desteği gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Yavuz, demokrasi şöleninde geçecek bir seçim dileğinde bulunarak, “Ana ilke herkesin kendi sandığında oy kullanmasıdır. Sonuçların hızlı bir şekilde alınmasını önemsiyoruz. Sonuç Alım Sistemimiz sonuçlar geldiği anda Cumhurbaşkanımızın önünde duruyor ve buradan takip ediyor.” ifadelerini kullandı. (DHA)

AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız

AK Parti’li Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklara başladı

AK Parti’li Yavuz, parti genel merkezinde yaptığı basın toplantısında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için önemli açıklamalarda bulundu. Yavuz, Türkiye genelinde 61 milyon 441 bin 880 seçmen bulunduğunu ve herkesin kendi sandığında oy kullanması gerektiğini belirtti. Ayrıca, seçim gününün önemine vurgu yaparak, “Toplam Türkiye’de kurulacak sandık sayısı 259 bin 903. Seçim günü çok önemli. Seçim günü akşamı da önemli.” dedi.

Yavuz’un yaptığı açıklamalardan öne çıkan diğer bir nokta ise seçim sonuçlarının hızlı bir şekilde alınacağıydı. Yavuz, “Onun için gözünüz kulağınız bizde olsun. Çünkü seçimi çok hızlı bir şekilde toplayan, sonuçlarını analiz eden bir partiyiz. Herhangi bir manipülasyon olmasın diye açıklamaları hızlıca girmek istiyoruz. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız” şeklinde konuştu.

Yavuz, sahadaki çalışmalar hakkında da bilgi vererek, “1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiği sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz. Bu işi sağlımen yürütebilmenin yolu 2 milyon aktif teşkilat üyesinin yapmasıyla gerçekleşiyor. Bu işi yürütmek kolay değildir. Yürütmek için böyle bir teşkilat yapısına sahip olmak gerekir.” ifadelerini kullandı.

Yavuz, demokrasi şöleninde geçecek bir seçim dileyerek, “Ana ilke herkesin kendi sandığında oy kullanmasıdır. Sonuçların hızlı bir şekilde alınmasını önemsiyoruz. Sonuç Alım Sistemimiz sonuçlar geldiği anda Cumhurbaşkanımızın önünde duruyor ve buradan takip ediyor” dedi. (DHA)