Göztepe’de Hemşire Sibel Kavılı Silahla Vurularak Öldürüldü

Bağcılar'da kadın cinayeti: Katil gözaltına alındı

Göztepe’de Olay: Hemşire Canice Varan Silahla Vurularak Öldürüldü

Dün akşam saatlerinde Göztepe Mahallesi’nde bulunan bir binada meydana gelen olayda, özel güvenlik görevlisi Cumali Varan (45) tarafından ayrılma aşamasında olduğu sevgilisi hemşire Sibel Kavılı (43) silahla vurularak öldürüldü.

Olayın detaylarına göre, Varan’ın Kavılı’nın evine ziyaretine başlayan tartışmanın büyümesi sonucu Varan tarafından silahla göğsünden vuruldu. Şüpheli Varan olay yerinden kaçarken, evde yaşanan durumu fark edemeyen Kavılı’nın akrabaları polise haber verdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kavılı’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri soruşturma başlattı. Kavılı’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından şüpheli Cumali Varan’ın Kocaeli’de yakalandığı bildirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Varan, “Kalbine sıkmış” ifadeleriyle Kavılı’nın öldürülmesiyle suçlandı.

Olayı bir görgü tanığı ise şu şekilde aktardı: “Yakınları aramış ulaşamayınca polisi aramışlar. Hemşireymiş kadın, kocası da özel güvenlikmiş herhalde. Susturucuyla kalbine sıkmış diyorlar. Mahallenin sakinlerinden biri olsa bilirdik.”

Kavılı’nın çalıştığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Değerli çalışma arkadaşımız Sibel Kavılı hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.