Yüreğir’de BBP Adayı Mustafa Lenger, AK Parti Adayı Dr. Halil Nacar’ı Destekleyeceğini Duyurdu

Adana Yüreğir'de BBP adayı AK Parti lehine adaylıktan çekildi

BBP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mustafa Lenger, AK Parti Adayı Dr. Halil Nacar’ı Destekleyeceğini Duyurdu

Yarın yapılacak 2024 Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’ı desteklemek amacıyla adaylıktan çekildiğini açıklayan BBP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mustafa Lenger, Yüreğir Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği toplantıda kararını duyurdu. Toplantıya AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar da katıldı.

Lenger, yaptığı açıklamada gönüllülük duygusunun temelinde temiz siyaset anlayışının değerlerinin yattığını belirterek, “31 Mart Yerel Seçimleri’nde Partimi temsilen Yüreğir Belediye Başkan adayıydım. Yaşamda siyaset üstü bir değer varsa, o da tüm insanlarımızı kapsayıcı ve başarılı bir yönetimi desteklemektir. Bu kente gönül vermiş bir kardeşiniz olan ben de bu duygu ve düşüncelerle adaylıktan geri çekildiğimi duyurmak isterim. Yüreğir’imizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir vizyonla taşıyacak olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’ı desteklemekten büyük mutluluk duyacağımı da ayrıca ifade etmek isterim. İnşallah Halil kardeşimizin hedeflediği yol, başarıya ulaşır. Bizler de el birliğiyle kentimizi güçlü yarınlara taşırız. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ise yaptığı konuşmada, “Mustafa Lenger Başkanımızın Adana’ya ve Yüreğir’e yaptığı çalışmalar sonucunda Halil Nacar’ı desteklemek amacıyla adaylıktan çekilmesi bizleri memnun etmiştir. Bu onurlu davranıştan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Yarın Yüreğir’e Halil Nacar’ı başkan yapacağız” şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Halil Nacar da adaylıktan çekilen Mustafa Lenger’e teşekkür ederek, “BBP adayı Mustafa Lenger ve ilçe teşkilatının bize verdiği destek her zaman kıymetli olacaktır. Bu destekle birlikte BBP’ye gönül vermiş hemşehrilerimin oylarına talibim. Bu desteği alarak Yüreğir’e hizmet etmeyi ve onların oylarına layık olmayı amaçlıyorum” dedi.