İstanbul’da Yapılan İsraf ve Ayrımcılık İddiaları

Murat Kurum: Birilerini süresiz tatile göndereceğiz

İstanbul’da Yapılan İsraf ve Ayrımcılık İddiaları

Kurum’un açıklamalarına göre, İstanbul yönetiminin yapılan açıklamalara göre büyük bir israf ve ayrımcılık içinde olduğu iddia ediliyor. Ev kadınları ile çalışan kadınlar arasında ayrım yapıldığı ve binlerce kadın emekçinin geçim kaynaklarının tehlikeye atıldığı belirtilmektedir. Ayrıca, 30 yıl önceki vaatlerin unutulduğu ve millete yalan söylendiği vurgulanmıştır.

Kurum’un yaptığı açıklamalara göre, “YARIN ONUN SÜRESİZ TATİLİNİN BAŞLAYACAĞI GÜN” olarak nitelendirilen sürecin yaklaştığı ifade edilmektedir. Ayrıca, seçim öncesi verilen vaatlerin unutulduğu ve İstanbul’a yapılan yatırımların sorgulanması gerektiği belirtilmektedir.

Ayrıca, İstanbul’un geleceğine dair yapılan açıklamalarda, mevcut yönetimin eleştirildiği ve projelerin gereksiz yere eleştirildiği ifade edilmektedir. İstanbul’un gelişimi için atılan adımların önemine vurgu yapılarak, milletin sandık gününde hesap sorması gerektiği belirtilmektedir.

Son olarak, geleceğe yönelik adımların nasıl atılacağı ve belediyecilik anlayışının ne şekilde şekilleneceği konusunda kararın sandık gününde verileceği ifade edilmektedir.