İstanbul-Samsun Kara Yolunda Trafik Kazası: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Çankırı'da korkunç kaza! TIR, otomobilin üzerine devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı

Kaza, İstanbul-Samsun Kara Yolunda Meydana Geldi

İstanbul-Samsun kara yolunda Çerkeş Göynükçukuru köyü mevkisinde, seyir halindeyken arızalanan bir otomobil, sürücüsü tarafından yol kenarında durduruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekibi, yol güvenliği için çalışma başlattı. Bu sırada aynı yönde giden yabancı uyruklu S.N. yönetimindeki TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, otomobilin üzerine devrildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2’si polis 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine polis, AFAD ve sağlık ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, kaza yerinde inceleme yaparak, şunları belirtti: “Kaza, Karabük-Çankırı il sınırında meydana geldi. Yaralılardan 2’si polis memuru, Karabük’te tedavi altındalar. Olay yerinde inceleme yapan yetkililer, trafiği kontrollü olarak açtı. İncelemeler sonrasında daha detaylı bilgi paylaşılacak.”

Kazada hayatını kaybeden 4 kişinin aynı aileden olduğu ortaya çıktı. Bursa’dan Samsun’a giderken yolda kalan otomobilin sürücüsü Mehmet Adem, babası Abdurrahman Adem, annesi Tokezban Adem ve kız kardeşi Yurdagül Davan yaşamını yitirdi. TIR şoförü Shota N. ile trafik polisleri D.G. ve B.K. ise yaralandı.

Kaza yerindeki TIR şoförü Çerkeş Devlet Hastanesi’ne, trafik polisleri ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.