Karabağlar’da İddialı Taciz Olayı: Tahir A. Tutuklandı

İzmir'de iğrenç olay! 12 yaşındaki çocuğu taciz eden şüpheli tutuklandı

Karabağlar’da Yaşanan Taciz Olayı

Karabağlar ilçesinde yaşanan olayda, Tahir A. isimli şahıs, kuzeni İ.N.’nin evinde iddiaya göre tacizde bulundu. İ.N. durumu ailesine bildirdikten sonra aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunarak Tahir A. hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucunda Tahir A., Bayraklı ilçesindeki bir adreste saklanırken yakalanıp gözaltına alındı.

Tahir A.’nın emniyetteki işlemleri sürerken, İ.N.’nin yaşadığı taciz olayını önce bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. İ.N.’nin mesajında şu ifadelere yer verdiği görüldü: “Annemlerin tanıdığı birisi geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Ben de korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım.”

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Tahir A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.