BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Gölbaşı Ziyareti ve Siyasi Açıklamalar

BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gölbaşı’nda Önemli Açıklamalarda Bulundu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür’e yaptığı açıklamalarda, parti faaliyetleri ve seçim çalışmaları hakkında önemli detaylar paylaştı. Destici’nin açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

“Yoğun bir tempo içerisinde çalıştık. Ben bu son 1 ay içerisinde 29 il, 16’sı büyükşehir olmak üzere 60 civarında ilçe ve 11’de belde ziyaret etmişim. Gölbaşındayız. Gölbaşı da bizim için çok kıymetli ve çok önemli. Ankara’mızın gelişen ve gözde ilçesi ve inşallah burada Gökhan Koçak kardeşimiz ekibiyle birlikte, hanım kardeşlerimizle birlikte, Alperen gençlerimizle birlikte 3 aydan fazla bir süredir can siperane çok ciddi bir çalışma gerçekleştirdiler. Belediye başkanlığını en üst düzeyde yönetecek ve Gölbaşı’nın tüm problemlerinde çözecek, tüm yatırımlarını da getirecek çevreye de tecrübeye de sahiptir.”

Destici ayrıca şunları ekledi: “Burasını öyle bir hale getireceğiz ki mesela burası bize verilirse ki şu anda öndeyiz, inşallah pazar akşamı da bu sevince hep birlikte yaşayacağız. İnsanlarımız o zaman nasıl bir Gölbaşı önümüzdeki 5 yıl sonunda gördüklerinde belki de hayal edemedikleri bir Gölbaşı’yla karşı karşıya kalacaklar.”

CHP Dem Parti ile İş Birliği Eleştirisi

Destici’nin açıklamalarında CHP’nin Demokrat Parti ile yaptığı iş birliğine de değindiği belirtildi. Destici, şu sözlerle eleştirilerini dile getirdi: “Kim terör ve şiddetten besleniyorsa, kim terör ve şiddetin sözcülüğünü yapıyorsa, iltisaklıysa onun uzantısı da ve kim de onlarla iş birliği yaparak seçim kazanma yoluna gidiyorsa biz bunu doğru bulmuyoruz.”

“CHP ve onun etrafında kümelenen blokun büyük bir hata içinde olduğunu görmekteyiz. Onun için bu çok yanlış ve kim yapıyorsa yapsın, bunları mutlaka terk etmeliler. Bırakın bir grubu, bir tane bile PKK’lı meclis üyesi İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Van’da, Adana’da, Mersin’de, Antalya’da olmamalı. Çünkü bunların hedefleri ve hesapları Türkiye’yi karıştırmaktır.”

YRP’nin Seçimde Sağduyulu Davranması Dileği

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) seçimlerde sağduyulu davranması ve ittifak konusunda Destici’nin dilekleri de haberlerde yer buldu. Destici, “Tabanları sağduyulu davranacaktır. Terörle arasına mesafe koyan siyasi partilerimize ve adaylarımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.