Nurşah Kılınç’ın Hayatını Kaybettiği Kaza Okmeydanı-Hasdal Bağlantı Yolu’nda Meydana Geldi

Kağıthane'de korkunç kaza! Nurşah'tan acı haber

Kaza, Okmeydanı-Hasdal Bağlantı Yolu’nda Meydana Geldi

Önceki gün saat 18.15 sıralarında Okmeydanı-Hasdal Bağlantı Yolu AKOM önünde meydana gelen bir kaza sonucunda Nurşah Kılınç hayatını kaybetti. Kaza, Kemerburgaz’daki evine giden Kılınç’ın bilinmeyen bir nedenle kullandığı otomobilin hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti. Otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ve araç içinde sıkışan Kılınç, diğer sürücülerin yardımıyla çıkarıldıktan sonra Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Nurşah Kılınç’ın kullandığı otomobilin kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin bariyere ardından elektrik direğine çarpışı görülüyor.

Nurşah Kılınç için Kemerburgaz Merkez Camisinde düzenlenen cenaze törenine, genç kadının ailesi, yakınları ve iş arkadaşlarının yanı sıra eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Kılınç, cenaze namazının ardından Kemerburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi.