Özgür Özel: “Emekçilerin Hakkını Alana Kadar Mücadelemiz Devam Edecek”

Özel’den Akşener’e: Canı sağ olsun ablamdır

CHP Lideri Özgür Özel İzmir ve Manisa Ziyaretlerinde Halka Hitap Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Manisa’nın Turgutlu ilçesinde halka seslendi. Özel, “Bugün Turgutlu’da büyük ailemin huzurundayım. Kampanyanın son günü yarın. Bugün 104. mitingimiz. Son mitingi yapacaksam son yer elbette memleketim olmalıydı, elbette kasabamız olmalıydı” dedi.

Özel, daha önce açıklamalarında emeklilerin sorunlarına dikkat çektiğini belirterek, “Bundan bir buçuk iki ay önce mitinglerin başında şunu demiştim; emekliler büyük ıstırap çekiyor buralarda mı demiştim. Meydanın yüzde 20’si gibi buradayız dedi. Ben de benimle birlikte olursanız, meydanları doldurursanız sizin hakkınız alacağız” şeklinde konuştu.

Özgür Özel, “Bugüne kadar yerel mitingler yaptık ama bundan sonra emeklinin hakkını alana kadar, emekçinin hakkını alana kadar biz buradayız. Haklının hakkını söke söke alacağız. Bu seçimler elbette bir yerel seçim ama gücü elinde tutan iktidarın yerelden uyarılma zamanıdır. Herkesi 31 Mart’ta sandıklarda buluşmaya ve onlara sarı kart göstermeye davet ediyorum” diye belirtti.

Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Kemalpaşa’da iftar programına katılarak gençlere seslendi. Özel, gençlere hitaben, “Gençler hepimizin gözbebeği. Gençler umutlarını kaybediyorlar. Şüphesiz sizler de en az bizim kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyorsunuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet’i size emanet etti. Onun emanetine hep birlikte sahip çıkacağız. Partimizde bütün kademelerin yarısını kadın ve gençlerle çok güçlü ekiplerle yeniliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Özgür Özel, konuşmasında “Eski dosttan düşman olmaz ve bizim ittifakımız Türkiye ittifakıdır” diyerek, “İyi insanlar, sosyal demokratlar, yalandan dolandan bıkanlar birleşirse birleşe birleşe kazanacağız” dedi.