İzmir Karabağlar’da Kuzenini Ziyarete Giden Şahıs Taciz İddiasıyla Gözaltına Alındı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan olayda, bir kız çocuğuna yönelik taciz iddiasıyla T.A. (49) adlı şahıs, evde yalnız olduğu sırada kuzenini ziyarete giderek suçlanıyor. İddiaya göre, T.A. 12 yaşındaki İ.N.’yi taciz etti. T.A. evden ayrıldıktan sonra, İ.N. durumu ailesine bildirdi ve aile hemen Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak T.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. T.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı ve polis ekipleri tarafından Bayraklı ilçesinde bir adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan T.A.’nın işlemleri devam ederken, İ.N.’nin taciz olayını bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. İ.N.’nin mesajında, “Annemlerin tanıdığı birisi geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere falan dokundu. Ben de korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım.” mesajı yer aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Tacizi arkadaşına anlatmış

İZMİR Karabağlar’da Taciz İddiası: Kuzenini Ziyarete Giden Şahıs Gözaltına Alındı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir kız çocuğuna yönelik taciz iddiasıyla ilgili olarak T.A. (49) isimli şahıs, evde yalnız olduğu sırada kuzenini ziyarete gittiği sırada suçlanıyor. İddiaya göre, T.A. 12 yaşındaki İ.N.’yi taciz etti. T.A. evden ayrıldıktan sonra, İ.N. durumu ailesine bildirdi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek T.A. hakkında suç duyurusunda bulundu ve T.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu T.A., önceki gece saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste yakalanıp gözaltına alındı.

Eve götürülen T.A.’nın işlemleri sürerken, İ.N.’nin taciz olayını bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. İ.N.’nin mesajında şu ifadelere yer verdiği görüldü: “Annemlerin tanıdığı birisi geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere falan dokundu. Ben de korktum ve hâlâ titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım.”

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.