Ak Parti İstanbul İl Başkanı Murat Kurum’un Seçim Sonuçlarına İlişkin Değerlendirmesi

Murat Kurum: Hayırlı olsun

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Murat Kurum’dan Sandık Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Murat Kurum, İstanbul’daki seçim sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, yapılan seçimlerin milletimize, ülkemize ve İstanbullu hemşehrilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Tüm vatandaşlara teşekkür eden Kurum şunları söyledi:

“Tercihini hangi partiden yapa yaparsa yapsın, iradesini sandığa yansıtan her vatandaşımıza teşekkür ediyorum. İstanbullu kardeşlerimiz bilsinler ki, İstanbul’un Muradı İstanbullular için çalışmaya devam edecek. Biz yine milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa yine orada olacağız ve İstanbullu hemşehrilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Kurum ayrıca şunları ekledi:

“Elbette biz de milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. Biz daima milletimizin huzuru, refahı için çalışan kadrolarız. Aynı anlayışla çalışacağız. Ülkemizin geleceğe daha iyi hazırlanması adına milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu süreçte yine seçilen belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı tebrik ediyorum.”

Seçim günü oy verme işlemlerini takip eden Murat Kurum, sandık sonuçlarının açıklanmasını AK Parti İstanbul il binasında ekibiyle birlikte izledi. Heyecanın hâkim olduğu dakikalarda Kurum, İstanbul milletvekilleri ile birlikte sonuçları değerlendirdi. Saat ilerledikçe Ekrem İmamoğlu’nun farkı açmasıyla heyecan yerini hüzne bıraktı.