Çocuk Parkında Ziynet Eşyaları İçeren Çanta Çalma Olayı!

Adana'da parkta 9 yaşındaki yeğenine bir kadının altın dolu çantasını çaldırdı

Çocuk Parkında Hırsızlık Olayı: İçinde Ziynet Eşyaları Olan Çanta Çalındı

24 Mart’ta Sarıçam ilçesi Osmangazi Mahallesi’ndeki bir çocuk parkında yaşanan olayda, Nursima K., içinde değerli ziynet eşyalarının bulunduğu çantasını alıp, 1,5 yaşındaki kızı E.K.’yi parka götürdü. Kızı oynarken düşünce, olaya şahit olan Nursima K., çantayı bırakıp kızının yanına gitti. Bu sırada başka bir kişi olan Çiğdem D., yanındaki yeğenine çantayı almasını söyledi. Yeğen çantayı alıp Çiğdem D.’ye verince, şüpheliler kaçtı. Çantasının çalındığını fark eden Nursima K., durumu polise bildirdi.

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, Çiğdem D.’nin akrabasının apartmanına gittiğini tespit etti. Şüpheli Çiğdem D., çantayı kıyafetlerinin içine gizleyerek apartmana girdiği anlar kameralara yansıdı. Polis, Çiğdem D.’nin Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi’nde bulunan evine operasyon düzenledi. Şüpheli gözaltına alındı ancak yapılan aramada ziynet eşyalarına rastlanmadı.

Emniyete götürülen Çiğdem D., suçlamaları reddederek, “O saatlerde parkta yeğenimi gezdiriyordum. Çantadan haberim yok. Ben çalmadım” şeklinde ifade verdi. Adli makamlara sevk edilen şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı.