Ümraniye’de Çocuğa Çarpan Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Otomobilin altında kalan çocuk ayağa kalkıp yürüdü... 'Sürücü ambulans çağırmak yerine kaçıp gidiyor'

Ümraniye’de Çocuğa Çarpan Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Ümraniye’de 3 Nisan tarihinde saat 17.30 sıralarında yaşanan kaza, büyük korku ve endişeye neden oldu. Cadde üzerinde seyir halinde olan Fıat Egea marka otomobil sürücüsü, 11 yaşındaki Yunus Emre Bozdemir’e çarparak altına aldı. Otomobilin altında kalan çocuk, bir süre sürüklendikten sonra kazanın şokuyla bir anda otomobilin altından çıkarak yürümeye devam etti.

Olayın ardından araç sürücüsü, çarptığı çocuğa ‘acı var mı?’ diye sordu. Çocuğun ‘yok’ demesi üzerine ise aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralanan çocuğun hastanede tedavisi devam ederken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yunus Emre Bozdemir’in babası Abdulbaki Bozdemir, “Oğluma bir şahıs arabayla vurup kaçıyor. Gri renkli bir arabaydı. Plakasını alamadık. Kamera görüntülerini aldık. Oğluma soruyor ‘acı var mı’ diye. O da ‘yok’ diyor. Kendisi ambulans çağırmak yerine kaçıp gidiyor. Şikayetçiyim, bir an önce yetkililerden şahsın bulunmasını istiyorum. Oğlumun kolunda kırık var. Dalağında yaralar var. Şu anda müşahede altında bekliyor. Doktorların demesine göre bir ay daha yatacak gibi” şeklinde konuştu.