“Fatih’te Bir Baba ve Oğlu Arasındaki İnanılmaz Kurtuluş Hikayesi”

Fatih'te panik anları: Balonun peşinden koşan oğlunu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtardı

1 Mart Cuma günü öğle saatlerinde Fatih Kocamustafapaşa Mahallesinde, bakkal dükkanı işleten Serhat Acet, 2 yaşındaki oğlu Ali Acet’le vakit geçirirken yaşanan olay büyük bir faciayı önlerken adeta yürekleri ağızlara getirdi. Küçük Ali’nin oyun oynarken uçan balonu, caddeye doğru uçtu ve çocuk da hızla peşinden koşmaya başladı. Baba Serhat, oğlunun tehlikede olduğunu anlayarak hızla çocuğunun yanına yetişti ve onu bir taksinin altında kalmaktan son anda kurtardı.

Olayın şokunu atlatamayan Serhat Acet, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Çocuğuma içeride çikolata veriyordum. Daha sonra balonuyla oynamaya başladı. Balonu dışarı uçunca ben pek önemsemedim ama oğlum önemsemiş. Balonun peşinde koştu. Ben onu izliyordum. Allah’tan yetişebildim. Arabanın tam önünden aldım. Taksici de beni son anda farketti. Yoksa ikimizi birden ezerdi. Hala olayın şokundayım. Caddede başka çocukların yürüdüğünü görünce rahatsız oluyorum acaba yola atlarlar mı diye. Hala o telaştayım.”

Bu anlatılanlar, bir baba için yaşanabilecek en büyük kabusun bir adım ötesinde olmaktan nasıl kurtulduğunu bizlere gösteriyor. Her şey bir anda yaşanırken, olayın sonunda iyi bir sonla bitmesi ise herkesi derinden etkiledi. Fotoğraf, video ve diğer haber materyalleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.