Türkiye’de Yüksek Başarı Oranıyla Tedavi Gören Çift, Sağlıklı Kızlarına Kavuştu – Tüp Bebek Haberleri

Viyana’daki hayale Türkiye’de kavuştular

Son çare olarak tüp bebekte başarı oranı çok yüksek olan Türkiye’de tedavi gören çift, sağlıklı bir kız çocuğuna kavuştu

Türkiye’de tüp bebek tedavisinin yüksek başarı oranının tercih edildiği bilinmektedir. Bu sebeple tedavi arayışında olan çiftler, uzman hekimleri tercih ederek sağlıklı bir bebek sahibi olma şansı yakalamaktadırlar. Ankara’da Doç. Dr. Yusuf Aytaç Tohma’nın yönlendirmesiyle tedavi gören bir çift, kişiye özel tüp bebek tedavisi sayesinde kızları Delal’e kavuştu.

Anne Emine Kahraman, Viyana’da yaşadıkları deneyimi şu sözlerle anlattı: “Viyana’da gördüğümüz tedavilerden sonra umutsuzluğa kapılmıştık. Orada herkese standart tedavi uyguluyorlar. Hastaların problemleri detaylı olarak incelenmiyor. Ankara’daki tedavimizde ise gün gün takip edildik ve kişiye özel yaklaşımda bulunuldu. Sonunda kızımıza kavuştuk”

Doç. Dr. Yusuf Aytaç Tohma ise Türkiye’deki tüp bebek başarısını şu şekilde özetledi: “Ülkemize pek çok ülkeden tüp bebek tedavisi için hasta geliyor. Bunun ana nedenlerinden biri başarı oranlarının yüksek olması. İyi yetişmiş hekimlerin ve ekibin bulunmasının yanında, en son teknolojik cihazların ve ekipmanların kullanılması başarıyı artırıyor.”