Korkunç Cinayetin Detayları ve Sonu

Katil hücresinde ölü bulundu

İşlenen Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı: Kaya Ailesi Yan Yana Defnedildi

Alevleri kontrol altına alan ekipler, yatak odasında Neşet Kaya’nın eşi Nurgül Kaya ile oğlu Emrullah Kaya’nın (11) yanmış cesetlerini bulmuştu. Kısa bir süre sonra, İlemin-Erdemli karayolunda yanan bir otomobilde ise Neşet Kaya’nın cesedine ulaşıldı. Kaya Ailesi ile aynı mahallede yaşayan Halil Evcibağ (35) gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Evcibağ’ın evde, anne ile oğlu eterle bayılttıktan sonra Nurgül Kaya’nın parmağındaki altın yüzüğü çaldığı, evi ateşe verdiği ve Neşet Kaya’yı bıçakladıktan sonra otomobili yaktığı ortaya çıktı.

Dün, yakınları tarafından İlemen Mahallesi Mezarlığı’nda yan yana defnedilen anne, baba ve oğulları için acı dolu bir tören düzenlendi.

Yaklaşık 800 bin TL Değerindeki Ziynet Eşyaları Kayıp

Cinayet sonrası Nurgül Kaya’nın yaklaşık 800 bin TL değerindeki bilezik ve çeşitli ziynet eşyalarına ulaşılamadı. İhbar üzerine jandarma ekipleri, olay günü şüphelinin kendisine borç olarak verilen 22 ayar, 67 gram ağırlığındaki yaklaşık 160 bin TL değerindeki bileziği teslim aldı.

Yapılan araştırmada, ziynet eşyasının öldürülen kadına ait olduğu tespit edildi. Bu olay üzerine Halil Evcibağ Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi’ndeki hücresinde ölü bulundu. Evcibağ’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.