Genç Kızlar Arasında Gökalp Mahallesi’nde Yaşanan Kavga

İki genç kızın kavgasına aileler de karıştı! O anlar kamerada

Gökalp Mahallesi’nde Genç Kızlar Arasında Kavga

Gökalp Mahallesi’nde Cuma günü yaşanan olayda, parkta henüz bilinmeyen bir nedenle iki genç kız arasında kavga çıktı. Olayın ardından bir genç kız durumu ailesine bildirdi ve aileler karşı tarafın evine konuşmaya gitti. Bu ani ziyaretin ardından iki aile arasında kavga çıktı ve komşuların da dahil olmasıyla olay büyüdü. Kavga çevredekilerin müdahalesiyle son buldu ve yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Esnaf Harun Mece olayı şu şekilde anlattı: “Çalışırken bir bağrışma sesi duyduk. İnsanlık adına ayırmaya çalıştık ancak kalabalıklaşınca müdahale etmedik. Tam olarak ne olduğunu anlamasak da sanırım çocuklar arasındaki bir kavga sırasıydı.” Olayın başlangıcını duyan bir komşu olan Esma Özuçak ise şunları söyledi: “Evde uyurken birden sesler duymaya başladım. Üst kattaki komşum aşağı indi ve olaylar burada gelişmeye başladı. İki genç kız arasında yaşanan kavga daha sonra aileler arasında büyüdü. Okul sebebiyle daha önce de tartışmış olabilirler, ardından aileler devreye girdi.”

Olaya karışan tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtiliyor. Yaşanan olayların detayları ise hala netlik kazanmış değil. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.