Eski Eşine Bıçaklı Saldırı: Nur Apartmanı Cinayeti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Altındağ’da Bir Kadın Eski Eşini Öldürdü

Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi’nde yer alan Nur Apartmanı’nda sabaha karşı meydana gelen olayda, Birgül Alamur ve eski eşi Veysel Dörtkozan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Alamur, kızı M.D.’nin de evde bulunduğu sırada Dörtkozan’a önce keserle vurup ardından bıçakladı. Suç aletiyle birlikte polis merkezine giden Alamur, teslim oldu.

Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Dörtkazan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Dörtkozan’ın cansız bedeni Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Dörtkozan’ın ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Kasten yaralama’, ‘Görevi yaptırmamak için direnme’, ‘Yankesicilik’ gibi suçlardan çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Alamur’un polisteki ifadesinde eski eşiyle aralarında süregelen kavga ve şiddet olayları olduğunu belirttiği öğrenildi. Komşusu Ertuğrul Gazi Çoşkun ise olaylar hakkında, “Yıllar önce boşanmışlardı kendileri. Adam zaten sürekli evde kalıyordu. Eşini darp ediyordu. Birkaç ay önce kadını bıçaklamıştı. Dün gece de 03.00 sırlarında doğru bir darp olayları olmuş. Kadın da bu sefer kocasını bıçaklamış. Kadın kendini korumak için yapmış” şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.