Gıda Fabrikası Kavgası: Minibüs Çarpma Olayı Ölümle Sonuçlandı

Antalya'da dehşet! Babasıyla kavga eden 2 kişiye minibüsle çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti... 'Kaza oldu bilerek değil, fren tutmadı'

Minibüsle Çarpma Olayı: Gıda Fabrikasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan bir gıda fabrikasında çalışan üç işçi arasında çıkan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Olay, dün saat 17.30 sıralarında Altınova Menderes Mahallesi’nde meydana geldi. Fabrikada çalışan Muhammed Ali Bilal ve Abdurrahman Belelo, aynı iş yeri çalışanı Yahya Alissa ile yan bakma nedeniyle tartıştı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve diğer işçiler tarafından güçlükle ayırıldılar.

Yahya Alissa, olayı oğlu Ahmad Alissa’ya bildirdi ve adreslerine çağırdı. Ahmad Alissa, işten çıktıktan sonra Muhammed Ali Bilal ve Abdurrahman Belelo’ya minibüsle çarparak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Muhammed Ali Bilal ve Abdurrahman Belelo ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Muhammed Ali Bilal kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan Ahmad Alissa’yı yakalamak için çalışmalarına başladı. Polis, terk edilmiş minibüsü buldu ve şüphelinin Konya’ya kaçtığını belirledi. Konya polisi tarafından yapılan operasyonla Ahmad Alissa yakalandı.

Ahmad Alissa, adliyeye sevk edilirken gazetecilerin “Babanla tartışmışlar, o yüzden çarptın mı?” sorusuna, “Hayır, kaza oldu bilerek değil. Frene bastım, tutmadı” şeklinde cevap verdi. Suriye uyruklu Ahmad Alissa, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Ahmad Alissa’nın Muhammed Ali Bilal ve Abdurrahman Belelo’ya minibüsle çarparak kaçtığı ve Bilal’in havaya savrulduğu görüldü.