Genç Adam Kavgada Hayatını Kaybetti

'Laf atma cinayetine' indirimsiz müebbet

İstanbul Kadıköy’de Bir Kavga Sonucu Genç Bir Adam Hayatını Kaybetti

23 yaşındaki Davut Atakov ve sevgilisi Simge Tuğcu, evlilik hazırlığı yaparken trajik bir olayla karşı karşıya kaldı. Tuğcu, sevgilisi Atakov’a sürpriz yapmak için Almanya’dan İstanbul’a gelmişti. Ancak 14 Ekim 2023 gecesi yaşanan kavgada Atakov hayatını kaybetti.

Olay, Kadıköy’de bir konser sonrası çıkan tartışma ile başladı. 57 yaşındaki Ali Kumsal Şallı, çiftin yanına yaklaşarak Tuğcu’ya laf attı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve Şallı, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak Atakov’u kalbinden bıçakladı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Atakov, maalesef hayatını kaybetti.

Kısa bir süre sonra olay yerinden kaçan Şallı, yakalanarak tutuklandı. Şallı’nın 7 suç kaydı olduğu belirlendi. Tanıkların ifadelerine göre, olay oldukça şiddetli bir şekilde gerçekleşti. Atakov’un annesi Oğulgözel Atakov da, “Ben bir anneyim. En ağır cezayı almasını istiyorum. Oğlumu öldürdüğü gün beni de öldürdü” sözleriyle acısını dile getirdi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Ali Kumsal Şallı’yı ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Cezada herhangi bir indirim yapılmadı.