“Duygu Nebioğlu: Annemi Arıyor”

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu canlı yayında konuştu! Anne Suphiye Orancı'nın arkadaşından yeni iddia: 'Dilara'nın babası yeşilçam artistiydi'

Ünlü Oyuncu Metin Akpınar’ın Kızı Olduğunu DNA Testiyle İspatlayan Duygu Nebioğlu, Annem Suphiye Orancı’yı Arıyor

Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasında Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kanıtladıktan sonra şimdi de annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için çaba sarf ediyor.

Geçtiğimiz günlerde bir röportajda “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” ifadesini kullanan Nebioğlu’nun iddiasının ardından, İstanbul dışındaki bir şehirde açılan davanın bir tarafının Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Dilara Gülatan tarafından açılan davada mahkeme DNA testi istedi ve Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapora göre İsmail Uğur Dündar’ın biyolojik babalığı reddedildi.

Müge Anlı’daki konuşmasında Duygu Nebioğlu, annesinin çabalarını anlatarak, “Bu kadının cebinde parası olsa biz çocuk esirgeme kurumuna düşer miydik?” şeklinde konuştu. Nebioğlu, annesinin hayatının diğer insanlardan farklı olmadığını vurgulayarak, “Size kızmıyorum. Beni TV kanalında izleyen o ünlülere kızıyorum” dedi.

Programa bağlanan Zeynep isimli bir izleyici ise Suphiye Orancı’nın 35 yıl önceki arkadaşı olduğunu belirterek, “Dilara’nın babası yeşilçam artistiydi” ifadesini kullandı. Zeynep, Orancı’nın ilginç hayatına dair çarpıcı iddialarda bulunarak, detaylar paylaştı.

Suphiye Orancı’nın cezaevinden bir arkadaşı da canlı yayında konuşarak, Orancı’nın geçmişine dair dikkat çeken detayları paylaştı.

Diğer yandan, anne Suphiye Orancı’nın Almanya’dan bir arkadaşı olan Hilal Hanım da, Orancı’nın hayatına dair farklı bir perspektif sunarak, “Çocuğun üstüne titreyen bir kadın vardı” şeklinde konuştu.

Müge Anlı’nın programına bağlanan Ümit Besen ise adının bu olayla anılmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek, adının bu konuyla hiçbir alakası olmadığını dile getirdi.

Uğur Dündar’a açılan davanın ardından, ikiz kardeşlerin ablalarından birinin Dilara Gülatan olduğu ortaya çıktı. Dilara Gülatan, kardeşleriyle çekilmiş bir fotoğrafı “Dört karındaş, dört farklı hayat” notuyla paylaşarak dikkat çekti. Bu gelişmelerin ardından, Duygu Nebioğlu’nun kendi babasını aradığı öğrenildi.

Duygu Nebioğlu, 1988 yılında Antalya’da doğmuş ve çocuk yaşta Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilmiştir. 6 yaşında evlat edinilen Nebioğlu, 21 yaşında babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenmiş ve nüfusa da bu şekilde geçmiştir.