Korhan Berzeg Olayı: Detaylar Ortaya Çıktı

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den 1 yıl sonra ilk iz! Mahalle muhtarı: Kıyafetlerinin 1 metre uzağında kemikler vardı, kafatası yoktu

Korhan Berzeg’in Kaybolduğu Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Emekli olduktan sonra İstanbul Büyükada’da yaşayan Korhan Berzeg’in, Balıkesir’in Gönen ilçesinde kaybolduğu olayın detayları netleşmeye başladı. 17 Haziran’da doberman cinsi eğitimli köpeği Tina ile yürüyüşe çıkan Berzeg’den bir daha haber alınamazken, köpeği 74 gün sonra evine geri döndü.

Arama çalışmaları sonuç vermezken, Berzeg’in Gönen ilçesindeki evinin yaklaşık 4 kilometre uzağında kimlik ve kredi kartı ile birlikte kemik parçaları bulundu. Muhtar Ahmet Gülay’ın ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Berzeg’e ait eşyaların bulunduğu patika yolda yapılan incelemede, kıyafetlerin ve kemik parçalarının bulunması dikkat çekiciydi.

Yetkililer, Tina’nın eve geri dönmesi ve köpeğin bakımlı olması farklı ihtimalleri gündeme getirirken, dere kenarında bulunan kemik parçalarının Berzeg’e ait olup olmadığı belirlenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Berzeg’in kızının DNA örneği vermesi için Türkiye’ye geleceği öğrenildi.