Öğretmene Yapılan Saldırı Haberi

23 Nisan gösterisinde veliden öğretmene dayak



Okulda Öğretmene Saldırı Olayı

Esener’de Ayvalıdere Ortaokulu’nda Öğretmene Saldırı

Olay, 23 Nisan günü Esenler’de bulunan Ayvalıdere Ortaokulu’nda meydana geldi. İddialara göre, veli Mehmet Ş., okulda gerçekleştirilen 23 Nisan gösterilerine çocuğunu izlemeye gelmişti. Daha sonra Türkçe öğretmeni Ozan K.’yı okul bahçesinden dışarı konuşmaya davet etti. Öğretmenin neden uyarıldığını sorduğunda aralarında tartışma çıktı ve Mehmet Ş., öğretmene saldırarak darbetti. Olaya diğer öğretmenler müdahale etti.

Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğretmen, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğretmen, darp raporu almasının ardından Esenler Polis Merkezi’ne götürüldü ve şikayetçi olmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Velilerden Veysel Azbay, olayı şu şekilde anlattı: “Gösteri sırasında yaşandı. Velinin gelmesiyle tartışma başladı, hocaya saldırarak dövdü. Diğer öğretmenler olaya müdahale etti ve ambulans çağrıldı. Durumun ciddiyetini anladık.”

Diğer bir veli olan Ali Fidan ise, “Öğretmenin yaralı halini gördüm ancak saldırganı göremedim. Zaten kızımı izlemeye gidiyordum. Polis çağrıldı, öğretmenin ağzı burnu kan içindeydi ve diğer öğretmenler yardım etmeye çalışıyordu” şeklinde konuştu.