Gölcük’te Tanker Kaza: Evler Tahliye Edildi!

Gölcük'te tehlikeli anlar! Benzin yüklü tanker kaza yaptı... Yol kapatıldı, evler tahliye edildi

Gölcük’te Benzin Yüklü Tanker Kaza Yaptı: Evler Tahliye Edildi

Gölcük ilçesinde, D-130 Karayolu Yalova istikametine seyir halinde olan benzin yüklü tanker sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yaşanan kaza, büyük bir endişeye neden oldu.

Kaza sonucunda, tanker refüjdeki demir korkuluklara çarptıktan sonra karşı şeride geçerek üstgeçit köprüsünün ayağına ve park halindeki iki kamyonete çarptı. Ardından karşı şeritten gelen hafif ticari araca çarpan tankerin çekici kısmı koptu ve karşı sokağa uçtu. Tanker sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, benzin yola saçıldı.

Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye götürürken, polis ekipleri patlama riskine karşı D-130 Karayolu’nun Yalova ve İzmit istikametini trafiğe kapattı ve çevredeki binalardaki vatandaşları tahliye etti.

Şehir merkezinden trafik akışının sağlandığı olay yerinde, itfaiye ekipleri bölgeyi köpüklüyor ve polis ekipleri de vatandaşları uzaklaştırmaya devam ediyor.

Olay yerinde patlama riskine karşı evler tahliye edilen vatandaşlardan Aysel Sütlüce, “Polisler anons etti ve korkarak hemen dışarı çıktık. Kaza yapan tanker araçları ezmiş. Patlamaya karşı tehlike olduğu için evler tahliye edildi. Çok korktuk” açıklamasında bulunurken, Ömer Çengel ise “Tanker 3 aracı çarptı. Tankerden devamlı benzin akıyor. Polisler evi boşalttı. Şu an dışarıda bekliyoruz” şeklinde konuştu.