Erdoğan İstanbul’da Vatandaşlarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da Vatandaşlarla Buluştu

Dün öğle saatlerinde Kısıklı’daki konutundan ayrılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki bir akaryakıt istasyonuna geldi. Erdoğan, akaryakıt istasyonu yöneticileri ve çalışanlarıyla sohbet ettikten sonra Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Uygulama Alanı’nda görevli işçilerle de fotoğraf çektirdi. Ardından Ferah Mahallesi’nde aracını durdurarak kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet edip çocuklara oyuncak hediye etti. Son olarak Vahdettin Köşkü’ne geçti.

Öğretmen N.Ö. ile ilgili yaşanan olayda ise İstanbul Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi’ndeki Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda öğrencisini uyararak yerini değiştiren öğretmen, öğrenci velisi A.Ç. tarafından koridorda saldırıya uğramıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanan şüpheli hakkında bilgi vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı telefon görüşmesinde öğretmen N.Ö. ile iletişime geçerek saldırı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.