Sabah Trafiği Felaketi: Beylikdüzü’nde Kaza

İstanbul'da E-5'te işçi servisi devrildi: 13 kişi yaralandı, vatandaşlar yardıma koştu

Kaza Beylikdüzü’nde Sabah Saatlerinde Meydana Geldi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kaza, büyük bir panik yarattı. İddiaya göre, S.A.Ş. yönetimindeki hafif ticari araç, Avcılar istikametinde seyir halindeyken aniden makas atmaya çalışırken, aynı yönde ilerleyen M.Y. idaresindeki işçi servisine çarptı.

Kazanın etkisiyle M.Y.’nin kontrolünü kaybettiği servis önce aydınlatma direğine ardından yan yatarak devrildi. Bu sırada yola devrilen direk, başka bir işçi servisine de çarptı. Olayı gören çevre sakinleri hemen ilk yardıma koşarken, durum polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen ekipler yaralılara müdahale ederken, bazıları kendi imkanlarıyla hastaneye giderken bazıları ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili detayları incelemeye aldı ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

Yoğun trafik oluşan bölgede araçların kaldırılmasıyla normale dönerken, yaralıların tedavileri devam ediyor. Kazanın dron ile havadan görüntüleri alınarak inceleme sürdürülüyor.