Çılgın Sayısal Loto: Kazanma Şansı ve Kurallar

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da



Çılgın Sayısal Loto Oyunu ve Kuralları

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri haftanın 3 günü gerçekleşiyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21:30’da düzenlenen çekilişlerde kazanma şansı seni bekliyor.

Çılgın Sayısal Loto, 1 ile 90 arasındaki sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturduğun heyecanlı bir oyundur. En az 2, en fazla 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Star özelliğini tercih etmek istersen, 6 sayıya ek olarak 90 sayı içinden en az bir sayıyı da işaretlemen gerekiyor. Süper Star’ı oynamak için aynı zamanda Sayısal Loto’yu da oynamak zorunludur.

Çılgın Sayısal Loto’yu oynamak için www.millipiyangoonline.com veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir, online kupon doldurabilir ya da Milli Piyango satış bayilerinden kuponunu oluşturup oynayabilirsin.

Her çekilişte 1-90 arasındaki sayılardan 6 numara ve bir Joker numarası ile 1 Süper Star numarası çekilir. Kazanma oranın oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir.

Birinci kategoride “6 bilenler” büyük ikramiyeyi kazanır. Üçüncü kategori olan “5 bilen”de kombinasyonun 5 numarasını doğru tahmin ederken, 6’ıncı numara “Joker” numarasından farklı olmalıdır.

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenlenmektedir. Kaçırmamak için Milli Piyango TV üzerinden canlı yayını izleyebilirsin.

Kupon fiyatları; her bir kolon için 10 TL, Süper Star’lı kolonlar için ise 15 TL’dir. Oynamak için 18 yaşından büyük olman yeterlidir.