Banka Müdürü Dolandırıcılık Davasında

Seçil Erzan’a kaşeli imzalı delil

Banka müdürü Seçil Erzan’ın, futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada, müştekilerin sayısı 26’ya yükseldi. İstanbul 41’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ana dava dosyasına eklenen yeni iddianamelerde, Erzan’ın Hacer Çorbacı ve Hasan Çorbacı’dan aldığı paralar ve kredi çektirdiği detaylar yer aldı.

Diğer bir iddianamede ise Kaan Sinih, annesi Sevgil Sinih ve babası Tursun Sinih’in Erzan’a yatırdıkları 2 milyon 250 bin lira ve 150 bin doların bir kısmını geri aldığı belirtildi. Kaan Sinih’in ifadesine göre, 2022’nin Nisan ayında fondaki parasını çekmek istediği sırada Erzan’ın kendisine para yolladığı ve annesine 8 milyon 750 bin TL’lik belge verdiği ifade edildi.

Erzan ise soruşturma aşamasındaki ifadesinde, müştekilere fonlar hakkında bilgi verdiğini ve sadece Kaan’dan para aldığını belirtti. Ayrıca iddia edilen ıslak imzalı belgeyi hatırlamadığını ve suçlamaları kabul etmediğini açıkladı. Yüksek getirili fon vaadi altında dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya olan Erzan’ın davası devam ediyor.