Özgür Özel: Kütahya Ziyareti ve Seçim Stratejisi

Özel: 3 anahtarla kazandık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya ziyareti sırasında CHP İl Başkanı Tamer Yenikaya ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci tarafından karşılandı.

Özel, parti önünde toplanan kalabalık için güvenlik tedbiri olarak konulan polis bariyerlerinin kaldırılmasını istedi. Yerel seçimlerde gençler, kadınlar ve bilimsel yöntemlerle başarılı olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“1980 darbesi sonrasında maalesef siyaset kalesinin başarı kapısından giremiyorduk. Fakat parti tarihine ve Atatürk’e bakarak çözüm bulduk. Gençler, kadınlar ve bilimsel yöntemlerle üç anahtarı bulduk. Gençler ilk kilidi, kadınlar ikinci kilidi, bilim ise üçüncü kilidi açtı. Bu başarıyla şimdi ve gelecekte de kazanacağız.”

Özel, emekliye, esnafa, çiftçilere ve üreticilere destek vereceklerini belirterek, ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk gibi davranacaklarını söyledi. Köylüyü milletin efendisi konumuna getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Özel, “Her kesime sahip çıkacağız ve ilk Cumhurbaşkanı gibi davranacağız” şeklinde konuştu.